I´m

I´m

torstai 15. toukokuuta 2014

Uudet tanssikengät X 2!

Tuli hommattua parit uudet ”tanssikengät” kesän tuleviin koitoksiin. Tuttua Spessua – S-Works Road & S-Works XC . Tottakai. Niin, näillähän ei perinteisissä lavatansseissa twistata, vaan pyöräilytermein jamit tapahtuvat putkelta tanssien;)

Valko-punaiset maantiekengät tuli sisäänajettua Mallulla perinteisen treenileirin puitteissa Huhtikuussa. Ja rock´rollia oli yllinkyllin, kun yritti pysyä yhden Suomen kovimman maastokuskin, Henri Ojalan, ja muun laatugruppon beeseissä. Joskus pysy ja joskus taas ei:) Hyvät kengät anyhow, napsun edellistä S-Works´n Road mallia jopa paremmat. Mm. Ohuempi läppä ja paremmat boa-systeemit. Näiden kenkien osalta Tanssii tähtien finaali käydään 16.8. Maantie ISM:n muodossa Mäntsälässä.

Musta-punaiset maastokengät on tullut myös korkattua; jalkaan ja suoraan kisaan. Tanssipaviljonkina toimi Rajamäellä ajettu XCM-Suomen Cupin avaus 10.5. Kisasta ja tasosta sen verran, että M40-luokka taitaa olla tällä hetkellä kovin luokka?!:) Viivalla oli mm. Visurin Samuli (1.), Heinikaisen Jari (2.), Hiltusen Samppa (5.), Korpelan Aki (4.), Perttulan Ismo (3.) – yhteensä 55 nelikymppistä ukkoa. Samuli vei voiton ja oli kärkikahinoissa kokonaiskisan parhaimmista sijoista. Kova ukko! Itse olin 6. Ihan ok ajo, muttei vielä sitä, mitä itse tahtoisi. Rajamäellä suurkiitos kuuluu Hiltusen Sampalle, jonka beesissä rehellisesti sanottuna pyristelin reilun puolen kierroksen verran, kunnes Sampan tolppa tipahti ja joutui huoltohommiin. Lopussa punainen Spessu sitten tulikin suhahtaen ohi… Huhut Lahden suunnalta kertovat, että jopa eräs ammattimieskin on ollut hätää kärsimässä Sampan beeseissä..:) Summasummarum, taso on noussut ja tänä vuonna pallille ei ole asiaa, jos ei ole oikeasti hyvässä kunnossa! 

XCO:n Tanssii tähtien Grande Finale tanssitaan Mastereiden XCO MM:ssä Norjan Lillehammerin Birkebeinerin urheilupyhätössä 25.8.! Tällä hetkellä listoilla näyttää löytyvät mm. maailman M40 ykköstykki, Italian Massimo Folcarelli ja Ruotsista kova, kova nippu kuskeja, mm Magnus Palmberg, joka siirtyi ensimmäistä kertaa Elitestä ikämiehiin. Ko. Herra on voittanut mm. 2009 Elitessä Ruotsin mestaruuden, pistäen mm. Emil Lindgreniä kuokkaan. Toinen kaveri joka kannattaa mainita nimeltäni on kaverini Gunnar Tojren, jolla plakkarissa on useampi Ruotsin mastereiden mestaruus, 2 x EM hopeaa ja MM 5.

Lähti vähän rönsyään otsikosta, joten palataan ruotuun. Maastokenkä(kin) on myöskin parantunut entisestään: boat ovat jämäkämät ja pohjan rakenne on mennyt uusiksi, ollen entistä tukevampi. Ei jää näistä sijoitukset kiinni;) 

 Specialized S-Works Road & S-Works XC


 Caimarin nousu takana nyt maistuu kahveet!

Rajamäen startista. "jaahas, kohta taas mennään. Missäköhän kunnossa sitä ollaan ja missä kunnossa jätkät on?":)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti