I´m

I´m

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Det är grilltiden nu – ja sama suomeksi, ny rillataan…:)

Kesän grillauskausi on kuumimmillaan. Makkurit ja piffit tirisevät hiilien ja polttimien kuumuudessa… Kun muut ovat paistaneet pihvejänsä, allekirjoittanut on grillannut itseään trainerilla tehoharjoitteita tehden. Tätä kirjoittaessa takana alkaa olemaan 11 päivään suoritettu 10 päivän teho-ohjelma, "VO2 max booster program". Jäljellä vielä tämän illan treeni, "tunti täysiä". Voin kertoa, että ihan joka treeni ei ole ollut sieltä mukavimmasta päästä… No, katsotaan, josko vanha sanonta ”no pain – no gain” pitäisi paikkansa ja vuodatetut hikipisarat jalostuisivat kovemmaksi kunnoksi? Koko kauden ajatuksena on ollut se, että josko kuntopiikin saisi aikaan XCO SM:n heinäkuun 19. Päivään tai ehkä vielä siitä edelleen kasvamaan elokuun 25. Päivä ajettaviin Mastereiden XCO MM:n Norjan Lillehammeriin…? Siksi tehoja on ollut aikaisempiin kausiin alkuvuodesta vähemmän ja ruuvia on alettu kiristämään vasta nyt kesäkuussa kunnolla.

Tai no, onhan sitä ketjua pidetty kireellä tässä alkukaudestakin kisoja kiertämällä: kuuteen peräkkäiseen viikonloppuun tuli ajettua 3 XCM kisaa, 2 XCO kisaa ja yksi maantie etappiajo, joka koostui 3 eri kisasta, eli 9 starttia. Mutta henkisesti kaikki ovat olleet enemmän tai vähemmän treenikisoja, vaikkakin parasta on pantu. Nyt siis ollut pari viikoa aikaa jopa treenata;) ja siinä vedettyä tuo tehosetti. Seuraava kapina on Vaasassa ajettava XCO Suomen cupin osakilpailu, sitten Nordic XCO cupin osakilpailu Valkeakoskella ja sitä seuraavana viikonloppuna XCO SM Rovaniemellä. Todennäköisesti ensi sunnuntaina kone on vielä tukossa, mutta mutta, josko heinäkuun loppussa olisi grillimestarin puikkoissa, eikä grillattavana..;)

Loppuun vielä lyhempää lyhyempi kisarapis menneistä kisoista:
-XCM-cup, Nurvijärvi 10.5. 2014: 6. sija M40. Alku hyvin, maltilla, pieni hyytyminen – energiat loppuivat(?). Ihan ok.
-XCO-cup, Lieto 17.5. 2014: 3. Sija M40. Surkea startti about 35 paikkeilla – kärki karannut, hyvä jalka ja nousu ylöspäin, pientä kohellusta & lipat, takaisin rytmiin kiinni ja all out! Tyytyväinen kaikenkaikkiaan.
-Maantie-Cup, AHH-ajot Nurmijärvi 24.-25.5. 2014: 5. Sija yhteistuloksissa, sunnuntain maantiellä 2. Sija. Nasta ajaa maantietä välillä!
-XCO-cup, Viitasaari 1.6. 2014: 1. Sija M-40. Kova rata, kovimmat M40 kisakumppanit poissa, hyvä treeni!
-XCM-cup, Korso 8.6. 2014: 6. Sija M40. Parasta ajoa tällä kaudella, alku meni erittäin hyvin ja olin 8-11.  Sijoilla 1,5 krs/2 kierroksen kisasta koko porukasta. Sitten totaali bonkkaaminen, en syönyt mitään kisan aikana ja aamullakin maltillisesti ja tämä kostautui. Raahauduin maaliin ja 3 sijaa meni viimeisellä 2 kilometrillä…
-XCM-cup Jyväskylä 8.6. 2014: 7. Sija M40. Reisi oli tyhjä vielä edellisen sunnuntain tyhjennyksestä johtuen. Rauhallisesti alusta loppuun, ei pystynyt ajamaan yhtään ”yli”, perussuoritus. Mutaa ja märkää…

Ny rillataan... Laikka punaisena ja SRM kertoo lahjomattoman totuuden...

Jyväskylän Marathonin "aurinkorinteen" lasku. Hieeeeno pätkä!


Korson Marathonin täyttömäessä tuuttamaassa alaspäin.


Hanaa...!

Lieto XCO palkintojenjako U23 - eiku M40 sarja;)
Viitasaari XCO ja kenkäteline (meni muuten vanhemmille tuliaisiksi:)